Witam mam takie pytanko... mój filtr paliwa dawno nie był zmieniany... Choc zadnego problemu nie ma z odpalaniem i szarpaniem itd. Chociaż zdaje mi sie ze jakoś ostatnio osłabł nie ma takiego przyspieszenia co zawsze...bynajmniej troszeczke słabiej idzie.
CZY MOZE byc to Wina Filtra Paliwa ? Pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Filtr paliwa sam mówi swą nazwą za co jest odpowiedzialny. I jak masz niewymieniany od nie wiem odkąd to się nie zdziw, że silnik nie dostaje takiej dawki paliwa, jaką powinien. Nagromadziło się pewnie w nim tyle syfu, że mógłbyś upiększyć tym akwarium. Jak każdy inny filtr ten trzeba także wymieniać bo nie wiesz czy czyste paliwo zawsze zatankujesz. I pamiętaj żeby nie pomylić przodu filtra z tyłem (strzałka drogę Ci wskaże
).
).-

Stealth - Members
kolego ja wymieniam wszystkie filtry zawsze przy zmianie oleju jak narazie nic sie nie dzieje
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Przyczyną może być również filtr powietrza. Zacznij od wymiany filtra paliwa, a jeżeli będzie to samo to wymień filtr powietrza. I na pewno już lepiej się będzie odpychał
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1