Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dziwna usterka - luźny pasek
Witam, Jadąc wczoraj coś tak nagle jakby uderzyło pod maską..dziwny huk. Auto zgasło, kontrolki wszystkie świecą się, kręci kręci, ale nie odpala. Dzisiaj gdy jasno zszedłem na dół, otworzyłem maskę i chwyciłem za górny pasek ruszając nim "GÓRA-->DÓŁ-->GÓRA-->DÓŁ" czuć że miejsce zamieszczenia tego dolnego paska jest urwane, oderwane od czegoś gdzie się trzymało, lub też coś podobnego..CO TO 

Ostatnio edytowano 29 gru 2012, o 17:13 przez benek1988, łącznie edytowano 2 razy
-

benek1988 - Berbeć
nie masz w domu aparatu z lampą błyskową?
z takiego opisu to jedyna diagnoza jaka może być - coś się urwało.
jeśli nie masz minimum wiedzy mechanicznej żeby to opisać w miarę obrazowo to niestety potrzebne jest zdjęcie
stało sie to wczoraj to miałeś cały dzień na zrobienie kilku zdjęć
z takiego opisu to jedyna diagnoza jaka może być - coś się urwało.
jeśli nie masz minimum wiedzy mechanicznej żeby to opisać w miarę obrazowo to niestety potrzebne jest zdjęcie
stało sie to wczoraj to miałeś cały dzień na zrobienie kilku zdjęć
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
dolny pasek czyli od wspomagania? nie miało by nic wspólnego z odpalaniem. Sprawdź wszystkie koła pasowe czy są dobrze dokręcone.
-

Kurczak781 - Czytacz
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
dla mnie nic nowego... sory ale jak ktos ma aaz a kupuje i jezdzi i ma w du.... co ma na rozrzadzie bo 80% aaz w naszym kraju ma z tym problem to takie sa skutki wiec o co sie pieklic ? no sory takie sa skutki... tez o tym sie przekonalem ale 2 silnik po swapie odrazu poszedl na frezowanie czola walu i nowe kolo z nowka sroba zabezpieczona na klej i mam spokoj... swiety spokoj...
sory majac aaz to trzeba raz na jakis czas sprawdzic bicie na kole pasowym a nie miec wszystko w nosie to nie tdi... ale i on potrafi sie zakolysac..
sory majac aaz to trzeba raz na jakis czas sprawdzic bicie na kole pasowym a nie miec wszystko w nosie to nie tdi... ale i on potrafi sie zakolysac..
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1