Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Znasz spalanie na trasie ? To rozwiązało by wszelkie wątpliwości. Bo jesli teraz niby dużo pali to w trasie powinien również dużo palić czyli np ponad 5 litrów na 100km przy predkości około 90-100kmh. Ale musiało to by być poza miastem na jakiejś prostej drodze i jazda chociaz odcinkami po 30km a nie po 2 km
Mój golfik
-

slawek5t - Members
Ja mam ten sam silnik 1.9D 65 koni tyle że jadę 30 km do pracy z czego 22 KM to obwodnica a jade zawsze 80 KM/h . paliwo było na prawie rezerwie ok 8 - 6 litrów jeszcze było
( przynajmniej według czujnika) zalałem 26 litrów i przejehałem na tym 400 KM czyli ok 9 litrów na sto. Jakieś sugestie. Auto kupiłem przed świętami. Silnik jest wpożadku może to być wina pompy czy golfy tak już maja ?
( przynajmniej według czujnika) zalałem 26 litrów i przejehałem na tym 400 KM czyli ok 9 litrów na sto. Jakieś sugestie. Auto kupiłem przed świętami. Silnik jest wpożadku może to być wina pompy czy golfy tak już maja ?
- dogoniat
- Berbeć
Przy takiej pogodzie jak jest teraz za oknem i przy trasie 3km
chcecie mieć spalanie 5litrów... brawo
Co z tego ze silnik ma 65km. swoje wypić musi.
Radze nie oglądać tvn turbo i nie czytać opinii na forach, gdzie ludzie tankuja z bańki i piszą głupoty, zeby napędzić dyskusje czyli tzw. troll
Mi LPG pali 6litrów
+ oczywiście 4litry benzyny na rozruch i nagrzanie silnika czyli samego LPG pali z 13.
chcecie mieć spalanie 5litrów... brawo
Co z tego ze silnik ma 65km. swoje wypić musi.
Radze nie oglądać tvn turbo i nie czytać opinii na forach, gdzie ludzie tankuja z bańki i piszą głupoty, zeby napędzić dyskusje czyli tzw. troll
Mi LPG pali 6litrów
+ oczywiście 4litry benzyny na rozruch i nagrzanie silnika czyli samego LPG pali z 13.-

K@mil - POMOCNIK