Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
może coś było konserwowane i stąd taka smoła na tych kielichach, mi też podczas konserwacji kolega tam popsikał to.v12party napisał(a):A i jeszcze jedno po obu kielichach mam tak jakby troche rozlana smołe czy cos takiego tak delikatnie co to może być czy to tak seryjnie ?
v12party napisał(a):I kapke ściąga mnie w lewo ale to prawie nieodczuwalne
umów się na ustawienie zbieżności (max koszt przy sprawnym zawieszeniu czyli nie bedziesz musiał niczego wymieniać to 100zł), poprawi to komfort jazdy i nie bedą ci się ścierały opony
[ Dodano: 2009-01-04, 10:03 ]
nie koniecznie dobra, nie masz białego nalotu (majonezu) pod korkiem do wlewania oleju? bo może to byc nie do końca otwierający się termostat, lub czujnik temp. cieczyWitam jaka temp. powinna być w td ? mi wskaźnik pokazuje 70-75st to jest raczej dobra temperaturka
-

marcinkoz2910 - Members
ja mam też max 80*C nigdy jeszcze nie miałem wskazówki równo na środku ... też mnie to dziwi bo widzę np: na forum ludzie zamieszczają zdjęcia swoich aut i często w takim silniku jak mój u nich jest strzałka na 90 ....
- morsdicti
- Members
u mnie zawsze jest 90stopni jeszcze nie mialem wiecej wskazowka stoi jak h*j na weselu. diesel nie lubi nie dogrzania
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
No własnie z bratem rozmawiałem no i mam dobra temp. ale ja mu deptam do 2 tys nawet i nie brat ma zafire i termostat wymienbil teraz i nic nawet mu wstaznik po przejechaniu kilku kilom nie drgnie
ale wszystko ładnie grzeje. a u mnie to jak sie rozgrzeje do 70-75 to mam jak w piecu az sie wytrzymać nie da 
ale wszystko ładnie grzeje. a u mnie to jak sie rozgrzeje do 70-75 to mam jak w piecu az sie wytrzymać nie da 
- v12party
- Czytacz
- Fasol
Golfik1986, Umnie tez Zawsze na Środku Jest i Mowie wam Poraz 2 Ze Temperatura Silnika Powina Byc w Granicach 90 nie 80 nie 70 czy tez 75 tylko 90 C 

-

BialyUst - Members