. Ten silnik posiada turbinę? Jeżeli tak to jest to awaryjny przedmiot? (znowu strachy staruszka). BTW... jakie są najczęstsze problemy takiego silnika? Diesel są drogie w naprawach od benzyniakow?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Diesel 1.9 90km jakie mogą być problemy?
Znalazłem golfa w miarę z ok Budą. Silnik diesel 1.9 90km 66Kw. Ojciec mie straszy że diesel dla mnie który defacto nie dużo będę jeździł to nietrafiony pomysł. Ropa mi będzie zamarzać w zimie i będę czekał na odwilż. Traktuję to z przymrużeniem oka ale kto wie, nie znam sie
. Ten silnik posiada turbinę? Jeżeli tak to jest to awaryjny przedmiot? (znowu strachy staruszka). BTW... jakie są najczęstsze problemy takiego silnika? Diesel są drogie w naprawach od benzyniakow?
. Ten silnik posiada turbinę? Jeżeli tak to jest to awaryjny przedmiot? (znowu strachy staruszka). BTW... jakie są najczęstsze problemy takiego silnika? Diesel są drogie w naprawach od benzyniakow?- zergtar
- Berbeć
kolega czysta ropa, dobry aku , czysty filtr i ustawiony kat pompy i jezdzisz .
jest turbo ale bardzo wytrzymale, jest drozej niz benzyna ale wtym dieslu to niema tragedii , teraz puki jest cieplo patrz ile Ci pali i jakie dymki puszcza na zimno
jest turbo ale bardzo wytrzymale, jest drozej niz benzyna ale wtym dieslu to niema tragedii , teraz puki jest cieplo patrz ile Ci pali i jakie dymki puszcza na zimno
- marcinkazimierz
- Gaduła
zergtar napisał(a):Ropa mi będzie zamarzać w zimie
Mi nie zamarzała a mam niby kiepską stację paliw
- nie martw sie o to..... bardziej sie martw o dobry akumulator....Tak posiada turbine ale ona jest bardzo mało awaryjna, potrafi zrobić nawet ponad pół miliona km.
zergtar napisał(a):jakie są najczęstsze problemy takiego silnika?
One sie bardzo nie psują
tylko podstawowe rzeczy rób a bedzie okej.
Ogolnie super silniki. Malutko palą, są żwawe i nie psują sie czesto.
Poczytaj forum a dowiesz się wiele.
Pozdro
Mój golfik
-

slawek5t - Members
• Strona 1 z 1