witam wszystkich!!
Mam problem bo vag nie widzi mi 3ciego cylindra ani wtrysku. co może byc tego przyczyna?
mysle ze tez przez to wzrosło mi spalanie..
PS mam 1.9 TDI AFN i jeszcze zapytam jak mozna wyregulować sprzęgło, bo bierze na górze a linki nie widze
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zapewne sprzęgło hydrauliczne. Jak bierze na górze to zapewne żywot się kończy.
Co do 3-go cylindra to wszystko zależy z jakiej wersji vaga kolega korzysta. Nie wszystkie programy to obsługują. I wazne czy full wersja czy nie.
Co do 3-go cylindra to wszystko zależy z jakiej wersji vaga kolega korzysta. Nie wszystkie programy to obsługują. I wazne czy full wersja czy nie.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
w starych sterownikach widzisz tylko 3 wtryskiwacze - 4ty jest "matryca" - 3 korekcje odnosza sie do matrycy - to jest normalny objaw - nie usterka
wysprzeglik dziala na zasadzie samoregulacji - nic nie wymyslisz jesli chodzi o probe regulacji
faktycznie - mozesz miec zapowietrzony uklad wysprzeglika - w zaleznosci od systemu zastosowanego w twoim aucie - mozesz miec odpowietrzenie w pompce wysprzeglika (przy pedale sprzegla) i w samym wysprzegliku ... w wysprzegliku odpowietrznik jest zawsze - w pompce mozebyc lub nie
wysprzeglik dziala na zasadzie samoregulacji - nic nie wymyslisz jesli chodzi o probe regulacji
faktycznie - mozesz miec zapowietrzony uklad wysprzeglika - w zaleznosci od systemu zastosowanego w twoim aucie - mozesz miec odpowietrzenie w pompce wysprzeglika (przy pedale sprzegla) i w samym wysprzegliku ... w wysprzegliku odpowietrznik jest zawsze - w pompce mozebyc lub nie
-

leopard - Members
• Strona 1 z 1