Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
co warto sprawdzić w silniku TDI
Mam pytanko? Macie może koledzy jakiś dobry opis lub znacie jakiś link, gdzie opisane jest co i jak warto sprawdzić za pomocą vaga. Na co szczególnie należy zwrócić uwagę podczas dokonywania diagnostyki TDI? Z góry WIELKIE DZIĘki;)
- sebastianW
- Czytacz
Jeżeli się na tym nie znasz to nic konkretnego się nie dowiesz.Są róźne bloki itd. Logi dynamiczne i inne dzikie węże. Jeżeli coś to podbijaj z kodami tutaj
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jak nie znasz kodowań i funkcji bloków to lepiej nie grzebać bo popsujesz
a jak co to www.google.pl i tam dużo można wyczytać nawet czasami od prywatnych userów można się dużo dowiedzieć
a jak co to www.google.pl i tam dużo można wyczytać nawet czasami od prywatnych userów można się dużo dowiedzieć
-

marcinkoz2910 - Members
raczej benzyniaka- te silnika sa mniej wytrzymałe i jest wieksze prawdopodfobieństwo ze kupimy wóz ładnie wygladajacy z pojechanym stukajacym motorem. tak jak to sie trafiło naszemu koledze Dinuśowi VR6tkeWASKIVR6 napisał(a):gdybym kupowal tdi to pomiar cisnienia sprezania
ja jak kupowałem swojego 1Zta to niemiałem zadnych mozliwości do sprawdzenia. 1nie latarke diodowa.
moja żona sprawdzała jak wyglada w srodku a ja z nosem pod maską i patrzyłem czy wycieków nie ma no i w czesie jazdy jak sie zachowuje mimo ze wczesniej mało jeździłem dieslami(tyle co wogóle),jak jedzie i czy go ściaga i czy cos puka.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1