jak w temacie dzieki za pomoc
pzdr
[ Dodano: 2008-02-22, 13:38 ]
kliknij na fotke bedzie lepiej widac
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jak na mój gust to nie musisz wymieniać całego wtryskiwacza tylko tą końcówkę, ale pewny nie jestem.
-

virus_wrona - Badacz tematu
ehh zebym ja to wiedzial do kogo w tej gdyni tu uderzyc z tym tematem!!!
[ Dodano: 2008-02-22, 22:26 ]
aa i panowie czy to jest przyczyna niebieskiego dymka rano i strasznie ciezkiego odpalania jak by nie na wszystkie gary??
[ Dodano: 2008-02-22, 22:26 ]
aa i panowie czy to jest przyczyna niebieskiego dymka rano i strasznie ciezkiego odpalania jak by nie na wszystkie gary??
-

CINKERS - Czytacz
ja juz tyle kapusty w ten samochod wladowalem ze szok jesli sie potwierdzi ze to ten wtrysk to nei wiem czy kupwac jeden nowy czy dac wszystkie do regeneracji???jesli oczywiscie da sie ten jeden co pluje zregenerowac no i czy to jest to??musze znalezc jakiegos specjaliste w tej gdyni moze ktos zna i poda jakies namiary nie koniecznie juz jakis tani byle uczciwy i dobry w tym co robi!!!-

CINKERS - Czytacz
cinkers nie mogę sobie dokładnie przypomnieć ulicy ale to jest gdzieś na działkach leśnych (ul. olsztyńska, nowogrodzka, słupecka lub tatrzańska) tam jest zakład, który zajmuje się tylko silnikami diesla. Na "trochę większym domku jednorodzinnym" jest szyld "BOSCH". spróbuj tam są naprawdę bardzo dobrzy, nie wiem jak to wygląda cenowo. Jakbyś nie mógł znaleźć to pojedz do sklepu z częściami do forda na śląskiej to oni dadzą ci konkretny namiar na ten warsztat.
-

Junior - Berbeć
junior dzieki za pomoc mysle ze poszukam tego warstzatu a co sadzisz o tym moze slyszales cos na temat tego warsztatu:
Żwirowa 2c email: witek-service@bosch-service.pl tel.: 058/623-60-84
to jest bosch serwis gdynia chylonia ul. żwirowa slyszles cos o nich??
Żwirowa 2c email: witek-service@bosch-service.pl tel.: 058/623-60-84
to jest bosch serwis gdynia chylonia ul. żwirowa slyszles cos o nich??
-

CINKERS - Czytacz