Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Błąd VAG - 575 ciśnienie w kolektorze dolotowym
Witam. podłączyłem pod vaga moją maszyne i pokazał mi błąd ciśnienie w kolektorze dolotowym. Co to oznacza i czym moze być spowodowane. przy ok 130- 140 km/h samochód jakby nie chciał dalej iść. 140/h i potem za szybko sie nie zbiera czy ma to cos wspólnego z tym błędem? czy ktoś wie jak wyeliminować tą usterkę?
- michailov
- Berbeć
Silncizek to 1Z
wieczorkiem wybralem sie golfem zeby sprawdzic czy nadal bedie mulić i przy jakich obrotach, a tu sie miło zaskoczylem bo golf przyspieszał i leciałem nim 170, pewno poleciałby i dalej ale skonczyla mi sie przestrzeń, teraz tylko nie wiem czy usterka jest, czy poprostu moze auto było gdzies przymulone? jest taka możliwość?
wieczorkiem wybralem sie golfem zeby sprawdzic czy nadal bedie mulić i przy jakich obrotach, a tu sie miło zaskoczylem bo golf przyspieszał i leciałem nim 170, pewno poleciałby i dalej ale skonczyla mi sie przestrzeń, teraz tylko nie wiem czy usterka jest, czy poprostu moze auto było gdzies przymulone? jest taka możliwość?
- michailov
- Berbeć
michailov napisał(a):Powymieniałem wszytskie filtry i problem zniknął. Nie ma problemu z przyspieszaniem powyzej 130, a i samochód jakby bardziej ochoczo przyspiesza. Może w tym tkwił problem.
Jak najbardziej - czystośc filtrów (szczególnie paliwa/powietrza) jest kluczowa w TDI
-

leopard - Members
• Strona 1 z 1