Witam. Mam problem na który raczej znam odpowiedz ale wole się zapytać.Wsiadam do auta wkładam kluczyk, przekręcam na zapłon i już widzę ze lampki słabo świeca, lampka od świecy żarowej zgasła wiec próbuje odpalić a tu cisza, odkręcam, znów na zapłon i zaczyna migać lampka od świec żarowych wydajać przy tym dźwięk i już zgasnąć nie chciała(cały czas miga),każda próba odpalenia auta nic. Wiec dobrze się domyślam ze po 2 dniach stania auta akumulator padł?
najpierw odpal z kabli i jedź na przejażdżkę to się sam podładuje ;d
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
zawsze tak kłamią, powiedz że browara postawisz to nagle się okaże, że mogą ;d
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
a ja napisze troche nie na temat
z sasiadami i ,,kolegami,, zawsze tak jest , teraz nie moge, za godzinke ,spiesze sie , ja juz mam doswiadczenie , najlepiej liczyc na siebie
wyjmij aku naładuj , odpalaj golfika i dalej jazda do przodu
pozdrawiam!!!
a z tym wyjeciem aku to zaden problem klucz 13 ,klucz 10 i po sprawie
No już to zrobiłem tylko inny problem:P Bo przy śrubce gdzie jest potrzebny klucz 13 jest taka blaszka która to trzymała i kurde podczas wyciągania zapomniałem o niej i wypadła do środka wiec teraz czy mam się martwic? i cholera wie jak ja teraz znaleźć bo jej nie widzę za cholerę;/
proponuje ci poszukac tej blaszki
jak naładujesz trzeba potem przymocowac akumulator ,napewno gdzies jest ,zobacz pod samochodem
KTO SZUKA TEN ZNAJDZIE
Szukałem teraz i nic nigdzie jej nie widzę i tu problem, nie wiem czy gdzieś została na dole czy spadła na ziemie, a pada śnieg to już wystarczy ze pod maska jest tyle śniegu;/
tak to jest jak człowiek pierwszy raz wyciągał, ale tu pytanie jeżeli ona nadal siedzi gdzieś pod maska tylko tam na dole czy nic się nie stanie po odpaleniu auta? Kurde nie widzę jej pod autem ale taka zerdzewiała ze mogła mi sie z ziemia zlać
Oglądam tak aku i nie widzę do czego ta blaszka była tam przyczepiona żeby trzymać ten aku