możliwe ze przez uszczelnienie pompy mógł zmienić dawkę i przez to auto będzie chodziło inaczej ? wcześniej przy 2tyś obrotów było czuć jak się turbina włączała i tak przyśpieszało a teraz nic;/Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
aaz
witam wszystkich a wiec mam do was pytanie , wczoraj odebrałem od mechanika swojego golfika silnik po kapitalnym remoncie była robiona uszczelka pod głowica pompa rozrząd i inne pierdółki ale moj problem polega na tym iż auto po remoncie nie ma takiego kopa jak miał wcześniej
możliwe ze przez uszczelnienie pompy mógł zmienić dawkę i przez to auto będzie chodziło inaczej ? wcześniej przy 2tyś obrotów było czuć jak się turbina włączała i tak przyśpieszało a teraz nic;/
możliwe ze przez uszczelnienie pompy mógł zmienić dawkę i przez to auto będzie chodziło inaczej ? wcześniej przy 2tyś obrotów było czuć jak się turbina włączała i tak przyśpieszało a teraz nic;/- wislokstrzyzow
- Czytacz
K@mil, rozrząd był robiony bo wszystko się zaczęło od tego ze mi się rolka popuściła na rozrządzie i mi sie zapłon przestawił i przez to głowice trzeba było zdzierać turbinę słychać ale coś go boli jutro jak bede miał wiecej czasu to sprawdze czy mi pina nie zmienił jeden plus to jedynie to że teraz nie dymi
- wislokstrzyzow
- Czytacz
• Strona 1 z 1