AAZ Nie odpala

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

AAZ Nie odpala

Postprzez mackoz » 6 gru 2012, o 21:04

Wraz z początkiem mrozów mój golf umarł. Rozrusznik nie kręci, kontrolki sie nie pokazują, nawet radio się nie włącza, słychac tylko jak immobilizer sie wyłącza. Akumulator podlaczalem pod prostownik ale nic to nie dalo, Miernik pokazuje 12,7v. Czy to akumulator czy cos innego ?
mackoz
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 18 cze 2012, o 18:43
Lokalizacja: Toruń

AAZ Nie odpala

 

Postprzez kostek678 » 6 gru 2012, o 22:20

a wiec .. najpierw posprawdzaj bezpieczniki i kostke pod nogami koi skrzynki bezpieczników następnie pod maską z lewej stronie koło zbiorniczka spryskiwaczy jest jeden , i naładuj pożądnie akumulator może padł już na amen :-P
"...oprócz szaleństwa i głupoty można dodać ciekawość i chęć przesunięcia granicy, cechy bez, których dalej siedzieli byśmy w jaskiniach i ganiali za ogniem:).."
kostek678
Czytacz
 
Posty: 127
Dołączył(a): 14 lis 2011, o 02:23
Lokalizacja: Bolesławiec

Postprzez mackoz » 7 gru 2012, o 00:25

zbiorniczek jest z prawej :p o jakie bezpieczniki chodzi ?
mackoz
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 18 cze 2012, o 18:43
Lokalizacja: Toruń

Postprzez MTi » 7 gru 2012, o 10:57

a lampki w aucie normalnie siewcą. ?
Cos tu Aku podpada.. styki wyczyść na klemach.
MTi
Badacz tematu
 
Posty: 291
Dołączył(a): 12 kwi 2011, o 18:41
Lokalizacja: KN-a

Postprzez mackoz » 8 gru 2012, o 02:11

nie świecą, ale to dziwne bo 5 minut wczesniej wszystko smigało i odpalał :P pochodizl z 10 min na wolnych bo pakowalem cos do bagarznika, zgasilem go na 5 i pozniej juz nie wstał ;p
mackoz
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 18 cze 2012, o 18:43
Lokalizacja: Toruń


- - -



Powrót do Silniki diesla

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron