jak ciepły pali na dotyk cicho równo pracuje jak postoi dłużej pokręci chwile i chmura dymu
 i jest nieróna praca od rana kołysze silnikiem jak go przegazuke lekko to przestaje - jaki czort w nim siedzi
 i jest nieróna praca od rana kołysze silnikiem jak go przegazuke lekko to przestaje - jaki czort w nim siedziModerator: Moderator
 i jest nieróna praca od rana kołysze silnikiem jak go przegazuke lekko to przestaje - jaki czort w nim siedzi

sebawloc napisał(a):doszedłeś co było przyczyną u ciebie
 no włanie urwa nie...
 no włanie urwa nie...  bo miałem wypadka i go sprzedałem i dlatego z Leo polegliśmy na polu bitwy...a to było takie interesujace...i jak na złśc nikt nie przyjeżdża z takim problemem abysmy mogli doswiadczyc tego problemu...
  bo miałem wypadka i go sprzedałem i dlatego z Leo polegliśmy na polu bitwy...a to było takie interesujace...i jak na złśc nikt nie przyjeżdża z takim problemem abysmy mogli doswiadczyc tego problemu...nastawnik pompy wtryskowej.sebawloc napisał(a):o jaki nastawnik chodzi?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 51 gości