Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
wiec tak
w czasie jazdy nic się nie dzieje
jedynie na postoju jak wykręciłem go ponad 4.5 na dobrze rozgrzanym silniku to znowu zadymił i nie palił na wszystkie ale nie gasł i po chwili jak pościłem gaz to wróciło do normalnej pracy silnika. Wszystko się powtarza gdy przekroczy liczbę 4.5 tys. Wiec teraz wiadomo ze to te hydrostosy są do wymiany. Dodam ze po takim prze gazowaniu mocne czuć nie przepalona ropę. Taki dziwny swąd
w czasie jazdy nic się nie dzieje
jedynie na postoju jak wykręciłem go ponad 4.5 na dobrze rozgrzanym silniku to znowu zadymił i nie palił na wszystkie ale nie gasł i po chwili jak pościłem gaz to wróciło do normalnej pracy silnika. Wszystko się powtarza gdy przekroczy liczbę 4.5 tys. Wiec teraz wiadomo ze to te hydrostosy są do wymiany. Dodam ze po takim prze gazowaniu mocne czuć nie przepalona ropę. Taki dziwny swąd
-

filipas123 - Berbeć
filipas123 napisał(a): Dodam ze po takim prze gazowaniu mocne czuć nie przepalona ropę. Taki dziwny swąd
Przy takim gazowaniu to raczej normalka, że ropą zaleci. Ale dla wszystkiego, możesz podłączyć pod komputer i sprawdzić kąt wtrysku.
-

Snejk18 - Fanatyk
człowieniu to jest silnik diesel-emeryt to ma jakos jechac i mało palic a ty go traktujesz jak byś miał pod maska silnik wysokoobrotowy jak w jakimś japońcu... dodam ze to na 1000%hydro.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi