Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
1.9 TDI 90km VARIANT !
Ile wam wchodzi paliwa? Zbiornik mam 60l + odpowietrznik widze ze jest, slyszalem ze po odpowietrzeniu wejdzie 80l, a jak wjade na kołki? Próbował ktos? Ile wam najwiecej weszło do Varianta. ?
-

CrazyDriver - Berbeć
Re: 1.9 TDI 90km VARIANT !
CrazyDriver napisał(a):Ile wam wchodzi paliwa? Zbiornik mam 60l + odpowietrznik widze ze jest, slyszalem ze po odpowietrzeniu wejdzie 80l, a jak wjade na kołki? Próbował ktos? Ile wam najwiecej weszło do Varianta. ?
Nie wiem kto te 80 litrów ci podał :O
Chyba ze passatem B4 jeździł one maja potężne baki.
Do mojego Variata ~65 weszło, ale mialem juz opary w zbiorniku bo na stacje się dotoczyłem

Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
-

pawelus6 - Gaduła
- Rocznik: 0
- Silnik: Dziala
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
CrazyDriver, Max wejdzie ok 70L i to nwm czy jest sens wjeżdżania na kołki ile ci tam wejdzie 3-5l więcej ?. Chyba że jak chcesz to zrób rzeźbę bak np od skuterka pod maskę i zrobić że paliwo z pod maski będzie zaciągane ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Banita95 - Members
- Rocznik: 99
- Silnik: 2.3
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Z drugiej strony, teraz jest koło siebie pełno stacji benzynowych wiec nie wiem czy warto walczyc o 3-4 litry 

Mój golf Variant
-

pawelus6 - Gaduła
- Rocznik: 0
- Silnik: Dziala
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Dzieki Panowie za Odpowiedz, ja chcialem go na rosje wziasc, dlatego pytam
co do passata to mam B3 i wchodzi 103l
tyle ze Bena+Lpg, a Chce raz rope raz Bene przywiesc dlatego pytam ile do Varianta wejdzie. Ja osobiscie do Varianta lalem zazwyczaj za 200zł , nie duzo nim jeżdze a przy spalaniu 5,5l na bardzo dlugo stykało, Chcialem zalac go raz pod korek, ale szkoda mi kasy, zanim bym ta wache wyjezdzil to by zbutwiała hehe

co do passata to mam B3 i wchodzi 103l
tyle ze Bena+Lpg, a Chce raz rope raz Bene przywiesc dlatego pytam ile do Varianta wejdzie. Ja osobiscie do Varianta lalem zazwyczaj za 200zł , nie duzo nim jeżdze a przy spalaniu 5,5l na bardzo dlugo stykało, Chcialem zalac go raz pod korek, ale szkoda mi kasy, zanim bym ta wache wyjezdzil to by zbutwiała hehe

-

CrazyDriver - Berbeć
• Strona 1 z 1