Witam
Pojawił się w moim golfiku mały problem ze sprzęgłem.
Pedał sprzęgła został w podłodze, linka jest sprawna. Czy do wymiany jest całe sprzęgło i trzeba rozbierać całą skrzynię czy może da się to naprawić inaczej. Proszę o jakieś wskazówki
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
moze tez byc takie ramie w skrzyni tak czy siak trzeba skrzynie wg mnie zwalac skoro piszesz ze linka i ramie chodzi i odbija dobrze, wg mnie to wlasnie bedzie albo ramie do docisku albo wlasnie docisk z lozyskiem
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witboy napisał(a):moze tez byc takie ramie w skrzyni tak czy siak trzeba skrzynie wg mnie zwalac skoro piszesz ze linka i ramie chodzi i odbija dobrze, wg mnie to wlasnie bedzie albo ramie do docisku albo wlasnie docisk z lozyskiem
Właśnie że ramie nie odbija można rękom ruszać góra dół ( podniosę do góry to zostaje na górze a jak pchnę na dół to zostaje na dole )
- bastek1975
- Berbeć
-

Pozor - Members
szrot u mnie na szrocie chlopaki tez naprawiaja, to w 1godz skrzynia zdjeta i zalozona zostala, bo mi zeby na kole zamachowym tracil okazalo sie ze docisk byl zly, jak ktos jest kumaty i ogarnia to bez problemu szybko i bezbolesnie zrobi
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1