Czy u was w pojazdach znajduje sie przyspieszacz (ssanie). O mam jeszcze jeden problem z obrotami zamiast opasc jak sie silnik zagrze zgory dzieki za jakies wskazowki
je to one mi podskakuja i jest to odczuwalbne na nadmuvchu na 4 biegu zaczyna mocniej wiac
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jest tez ssanie ale elektroniczne komputer tym steruje ja w dieslu mialem poprostu z obrotami takie cos ze mi komputer blednie wysylal informsacjie o mieszance i poprostu nie takie byly obroty jak chcialem zas w bezynce przy wtrysku sa takie czujniki kostki i kiedys mi sie jedna poluzowala i niemialem poprostu tylko obroty jak powinny byc przy zimnym aucie jak doszedlem do tego i wpiolem obroty spadly i dziala do dzis
- mietek
- Badacz tematu
co do tych obratow to przy pompie jest taki czujni dzial na takiej samej zasadzie co termostat i on steruje obrotami jak jest spieprzony to zamiast obnizac obroty to je zwieksza i to on powodowal takie dziwne zajwisko mechanik mi go wymienil i ustawil obroty na niecale 1000 a potm tr4oszke spadaja
- szyndziu
- Berbeć
- opolanin
• Strona 1 z 1