witam
problem: mianowicie zgasł mi pod czas jazdy w korku delikatnym, gdy przepchnełem go na pobocze w celu ponownego uruchimienia za 5 razem jak kreciłem z odstępami dopiero załapał hm ale tak dziwnie się jechało jak by nie miał az tak mocy i przy zmianie na dwójke zdarzyło mi się jak by mocno szarpnal , jezdze na gazie. dzieki za odpowiedzi
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jeśli zgasł na gazie (LPG) to coś z gazem będzie nie teges
A jak zgasł na benzynie, to wygląda to na początki końca czujnika halla, powiem tak jeśli jechałeś na benzynie to zajedz z autem na komputer.
A jak zgasł na benzynie, to wygląda to na początki końca czujnika halla, powiem tak jeśli jechałeś na benzynie to zajedz z autem na komputer.
-

marcinkoz2910 - Members
hm wlasnie na gazie jechalem z polroku temu tez mialem taki przypadek ale myslalem ze to kostka stacyjki ale nie dawno ja wymienilem hm
[ Dodano: 2009-03-04, 20:52 ]
hm to co nikt nie miał takich przygód z golfikem?:) tylko moj jest taki trafiony?Hmm
[ Dodano: 2009-03-04, 20:52 ]
hm to co nikt nie miał takich przygód z golfikem?:) tylko moj jest taki trafiony?Hmm
- pogo84
- Badacz tematu
ja na szczesci nie mam gazu, ale kolega mial tak w calibrze, tylko on ja "nauczyl" jezdzic na gazie, lepiej chodzila na gazie niz na benzynie. Jego ta impreza kosztowala 500 zl w przypadku sekwencji. Dlatego wyznaje zasade : Ropa jest w ciagniku, gaz w butli, a benzyna w samochodzie 

Golf III cabrio
- mortimor_1234
- Berbeć
• Strona 1 z 1