Witam kolegow
Mam maly problem... jakis czas temu zepsul mi sie Golfik, dzien wczesniej jezdzilem nim i cos szarpal jak podczas jazdy puszczalem gaz a na drugi dzien dostal strasznego mula i stracil moc, dlawil sie, skakaly mu obroty i kontrolka od ladowania sie zapalala...
Narazie stoi pod domem bo czekam na wolne miejsce na warsztacie i nie mam pojecia co to moze byc i na jaki koszt sie szykowac :((
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Baster - Badacz tematu
ABF'a tez można podłączyć pod VAG'a prawda.........
moze on wszystko pokaże. wystarczy tylko podlączyć... rozumiem wiem ze to kosztuje....ale to moze ułatwić życie...bez kompa to szukanie i naprawa próbami i błedami...
moze on wszystko pokaże. wystarczy tylko podlączyć... rozumiem wiem ze to kosztuje....ale to moze ułatwić życie...bez kompa to szukanie i naprawa próbami i błedami...-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Jak już musi stać bezczynnie, to posprawdzaj najprostsze elementy typu cewka, przewody wysokiego napięcia, może masz szczęście i to jest jakiś drobiazg.
"Some things are best left alone
VW Golf"
VW Golf"
-

virus_wrona - Badacz tematu
jesli szarpnał i teraz jest slaby to moze przestawil sie na rozrządzie
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1