Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zepsuta kontrolka paliwa
kontrolka paliwa nie pokazuje stanu paliwa, czy naprawa jest droga, czy moglbym zrobic to sam? ile moglo by to kosztowac
- relaniu
- Czytacz
chyba tylko w wersji USa w mk3 byly wogole takie kontrolki ?
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... m=1&itbs=1
-

prezesik - Members
koledze chodzi o wskaznik paliwa a nie kontrolkie bo kontrolek to nie było chyba nawet w tych z US z tego co mi wiadomo.,sprawdz przewody moze którys sie odłączył lub przerwał,a jak nie to czeka cię grzebanie w zbiorniku paliwa 

-

antonio - Badacz tematu
antonio napisał(a):koledze chodzi o wskaznik paliwa a nie kontrolkie bo kontrolek to nie było chyba nawet w tych z US z tego co mi wiadomo.,sprawdz przewody moze którys sie odłączył lub przerwał,a jak nie to czeka cię grzebanie w zbiorniku paliwa
mylisz się... Ikona jest natomiast nie ma za nią diody lub miejsca na nią.
pablos napisał(a):kontrolki są w seatach
też.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Podloncze sie pod temat bo mam problem jak odpale auto pokazuje mi stan paliwa natomiast jak rusze to opada na 1kreske nad 0(pusty bak) i tak wiekszosc drogi czasami podniesie sie na 2s poczym znowu spadnie. Nedawno montowale MFA na starym bylo glancus caly czas byl poziom a teraz takie czary sie dzieia
- lanos20
- Czytacz
lanos20 napisał(a):Nedawno montowale MFA na starym bylo glancus caly czas byl poziom a teraz takie czary sie dzieia
jeśli na starych zegarach było ok to przyczyna leży chyba w zegarach a nie w pływaku...
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Nie jestem specjalista ale to by caly czas nie opkazywalo a to po odpaleniu pokazuje potem wskazowka opada i co jakis czas sie podnosi. A dalo by rade przemontowac ten wsaznik i czy to bardzo inwazyjny zabieg bo za duzo sprzetu nie posiadam
- lanos20
- Czytacz
• Strona 1 z 1