Witam.Przy ruszaniu np. na światłach słysze przytłumiony stuk.Trzeba wymienić poduszkę przednią ale jak już trzeba to wszystkie!!!Auto kupiłem w marcu i poprzedni właściciel to kobieta.Przaebieg 177 tys.kChcę kupić komplet-3szt. bo niewiem jak osobno wyglądają.Czy ktoś z forumowiczów doradzi gdzie znajdę komplet-na allegro są ale osobno...
Opik, Witam. Dowiedziałem się że jest <<poduszka przednia>> <<poduszka tył prawy>> <<poduszka lewa skrz. biegów>>--dobra wiadomość czy coś żle? Co mam kupować??? Pozdrawiam...!
Paweu, Witam. Tak doradził kolega(dobry)mechanik garazowy-zaufany,długoletni.Ja mam pełne zaufanie do WAS forumowiczów.Autko kupiłem ładne i garażowane-ale chcę o nie dbać jak o byłą II-kę.Robię dla siebie bo po kupnie nie wiem czy ktoś wogóle coś robił do tej pory ten GOLFIK toBON JOVI 1,8 1996r.
Kup tylko jedną i porządną - z tymi tańszymi jest taki problem że są ze zbyt twardej gumy ("wytrzyma dłużej") i wszelkie drgania przenoszą się na samochód. Więc z dwojga złego lepiej poszukać ori używki w dobrym stanie, ale to loteria