Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
TunaFish, szkoda siana na nowy kat.. pewnie ze 200 albo 300 zł kosztuję a za to można sobie coś innego kupić 

- Lobus
- Ekspert
bryan92 napisał(a):Sama rura to chyba zły pomysł, tak sobie myślę że przecież na 100% przeglądu nie podbija. Czyli za kilka miesięcy znów miałbym kombinacje, a chce to zrobić raz i zapomnieć najlepiej o tym
Równie dobrze możesz wybebeszyć rozciąc u góry i wspawać rurę wewnątrz....
Trochę zabawy jest... Znajomy tak zrobił... i na przeglądzie problemów nie miał..
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Nowy miałem na myśli używany, ale nie zapadnięty
Jak uważacie
Jak ktoś ma problemy, to ja mogę za dobrego litra załatwić przegląd beż żadnych zbędnych dyskusji w Bielsku-Białej 
Jak uważacie
Jak ktoś ma problemy, to ja mogę za dobrego litra załatwić przegląd beż żadnych zbędnych dyskusji w Bielsku-Białej 
-

TunaFish - Badacz tematu
kup sobie po prostu imitacje kata... to jak strumienica tylko bez tych śmiesznych ząbków w środku
np:
http://allegro.pl/tlumik-uniwerslany-pr ... 12058.html
np:
http://allegro.pl/tlumik-uniwerslany-pr ... 12058.html
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
TunaFish napisał(a):A nie lepiej jak się kat rozleciał, to wsadzić nowy? i bez żadnego kombinowania...
I to jest najlepszy pomysł, nie są drogie widziałem nówki ceramiczne za 230 pln + przesyłka.
Jak wytniesz kata albo wstawisz puszkę, to stracisz parę kucy ale to najmniejszy problem, bo sonda lambda dostaje głupawki. przy takich przeróbkach powinno się przeliczać cały układ na nowo.
Nie masz co zrobić z kasą
??
Zostań klientem stacji ASO
??
Zostań klientem stacji ASO

-

Kriss_Lodz - Czytacz