he to jest dopiero dużo , jednak dzisiaj podczas jazdy sprawdzalem to wyskoczylo mi ze pali 99,9 a pozniej schodzilo do do 18 a teraz stoi kolo 16,3 przy jezdzie w granicach 30 -40 kilometrow przez ten snieg ...Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Zgadza się benzyny nie mało no ale 10 - 12 litrow a 16 - 18
he to jest dopiero dużo , jednak dzisiaj podczas jazdy sprawdzalem to wyskoczylo mi ze pali 99,9 a pozniej schodzilo do do 18 a teraz stoi kolo 16,3 przy jezdzie w granicach 30 -40 kilometrow przez ten snieg ...
he to jest dopiero dużo , jednak dzisiaj podczas jazdy sprawdzalem to wyskoczylo mi ze pali 99,9 a pozniej schodzilo do do 18 a teraz stoi kolo 16,3 przy jezdzie w granicach 30 -40 kilometrow przez ten snieg ...-

Dawids9 - Berbeć
a powiedzcie czy jak mam uszkodzona sonde lambde to czy komputer pokazuje wedlug tego co pali normalnie czy dolicza ta uszkodzona lambde
- crakersiak
- Czytacz
crakersiak napisał(a):a powiedzcie czy jak mam uszkodzona sonde lambde to czy komputer pokazuje wedlug tego co pali normalnie czy dolicza ta uszkodzona lambde
jak jest uszkodzona lambda to silnik pali ile chce i komputer pokazuje to spalanie i nie wprowadza poprawek na uszkodzoną sondę
-

mani51 - Members
Co do mnie to muszę się udać do mechanika żeby sprawdził to na komputerze , bo czasami odczyty spalania są dla mnie szokujące bo czasami odczytuje mi bardzo rożnie , raz jak przełączając przełącznik z pozycji 1 na 2 to na jednej wyświetla mi spalanie około 40 litrów i schodzi w dol, a na następnej 16,8 litrów , kurcze mam nadzieje ze uda mi się coś z tym zrobić bo jeśli to będzie faktyczne spalanie jak pisze " Mani51 " to pójdę z torbami ... hee
fajnie się jeździ ale kosztownie
fajnie się jeździ ale kosztownie
-

Dawids9 - Berbeć