Witam, poprzedni wlasciceiel zostawil mi w silniku polsyntetyk platinum 10w40. Czy przy wymianie musze wlas identyczny platinum, czy np jak wleje lotosa, castrola albo mobila 10w40, to nie bedzie zadnych niespodzianek?
pozdr.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nie będzie nic się działo, lej jaki Ci się podoba..
i tylko żeby to był tez półsyntetyk.. z tych co wymieniłeś to Mobila najlepiej, o Lotosie zapomnij
pozdro.
i tylko żeby to był tez półsyntetyk.. z tych co wymieniłeś to Mobila najlepiej, o Lotosie zapomnij
pozdro.-

Ramze$ - Czytacz
Dzieki za odpowiedz,
mam jeszcze takie pytanie, czy znacie moze oleje CARLUBE? Bylem w sklepie z chemia motoryzacyjna i sprzedawca proponowal i bardzo zachwalal polsyntetyk Carlube. Mowi ze b.dobry angielski olej. Wychodzil tanszy, bo 5l = 90zl.
Co sadzicie?
Pozdr
mam jeszcze takie pytanie, czy znacie moze oleje CARLUBE? Bylem w sklepie z chemia motoryzacyjna i sprzedawca proponowal i bardzo zachwalal polsyntetyk Carlube. Mowi ze b.dobry angielski olej. Wychodzil tanszy, bo 5l = 90zl.
Co sadzicie?
Pozdr

-

bartek.. - Czytacz
poszukaj na allegro oleju bo są tańsze o wiele, tyle, że są importowane z Francji, Belgii czy z Niemiec. Ja tak sobie zakupuję i jestem zadowolony
.
.Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”