co mam zrobić? a przy okazji jak pękła ta obudowa to 2 dni później padł nawiew czy to ma coś wspólnego ? co mam zrobićModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wymiana obudowy termostatu i kapanie płynu
Witam niedawno pękła mi obudowa termostatu a dokładnie rurka z której wychodzi wąż do kabiny , dziś wymieniłem obudowę całą wszystko fajnie zalałem układ , pojechałem i po chwili oświeciła się kontrolka płynu okazało się że wszystko wyciekło nie mam pojęcia którędy leci
co mam zrobić? a przy okazji jak pękła ta obudowa to 2 dni później padł nawiew czy to ma coś wspólnego ? co mam zrobić
co mam zrobić? a przy okazji jak pękła ta obudowa to 2 dni później padł nawiew czy to ma coś wspólnego ? co mam zrobić-

Chudy155a - Badacz tematu
zalej jeszcze raz i wlacz auto i zostaw niech sie grzeje, wlaz pod auto i patrz czy kapie tam czy w srodku auta innej opcji nie ma
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Być może tylko nie dolałeś płynu po odpowietrzeniu więc dolej a jeśli faktycznie leje sie tak dużo że zaraz znika to niema możliwości nie zauważyć skąd. I co rozumiesz pod opisem "padł nawiew", jeśli nie grzeje - to winny brak płynu, jesli nie działa wentylator nawiewów - to niema z tym nic wspólnego.
- pablomed
- Members
Chudy155a musisz odpowietrzyć układ po wlaniu nowego płynu aż to włączenia wentylatorów , jak termostat nie będzie sprawny to nie otworzy się i nie włączą się wentylatory . Co do wycieku musisz zobaczyć skąd wyciek .
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1