Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wyciek oleju
Witam wszystkich. Mam taki maly problemik poniewaz w moim golfiku cieknie olej spod korka wlewu oleju mam takie pytanko czy to jakas powazniejsza awaria czy tylko wyrobiony korek? jeszcze jedno pytanko mam takie czy mojego golfika mozna podpiac pod komputer? zeby go sprawdzic dodam ze jest to golf 1.4 1993r. z gory dziekuje.
radziu135:)
- radziu135
- Berbeć
ja ma kompa to sie da:)... a jeslich leje olej to albo korek ma wyjechana uszczelke albo ty masz tak dojechany silnik ze chlapie olejem ile wlezie i cisnienie wypycha go na zew..
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members
A jezeli mam tak dojechany silnik to czy oplaca sie go naprawiac zeby byl ok? i ile to moze kosztowac? i tak mniej wiecej co moze byc do wymiany? prosze o szybka odpowiedz bo to bardzo dla mnie wazne.
- radziu135
- Berbeć
dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze ktos sie jeszcze odezwie z informacja na ten temat. jak narazie to az tak mocno nie cieknie ten olej ale i tak pewnie czeka mnie wizyta u mechanika. tylko ze nie wiem jak z ta kasa i czy oplacalny jest remont czy lepiej zainwestowac w inny silnik? pozdrawiam wszystkich.
- radziu135
- Berbeć
• Strona 1 z 1