Witam .
Mam pewien problem
Zatankowałem do pełna i przejechalem 100km i na poziomie benzyny pokazuje mi ze juz ubylo ponad 12.5 litra benzyny .
CO jest dla mnei nie mozliwa rzecza poniewaz jezdze spokojnie i staram sie bardzo oszczednie.
Czy to mozliwe że wskaznik jest walniety? Czy poprostu tak pozera..
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wskaźniki poziomu paliwa w naszych golfach już tak mają.
Na całej swojej skali poruszają się z różną "prędkością" i ustalenie ile paliwa zeszło pomiędzy jedną a drugą kreską na skali jest dość ciężkie...
Jedyne co jest pewne to, że jak wskazówka pokazuje pełny bak to jest pełny bak, a jak wchodzi na rezerwę to znaczy, że paliwo już się kończy.
To co zaobserwowałem u siebie, to to, że pierwsza połowa skali schodzi szybciej niż druga
Na całej swojej skali poruszają się z różną "prędkością" i ustalenie ile paliwa zeszło pomiędzy jedną a drugą kreską na skali jest dość ciężkie...
Jedyne co jest pewne to, że jak wskazówka pokazuje pełny bak to jest pełny bak, a jak wchodzi na rezerwę to znaczy, że paliwo już się kończy.
To co zaobserwowałem u siebie, to to, że pierwsza połowa skali schodzi szybciej niż druga

-

Snejk18 - Fanatyk
• Strona 1 z 1