Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wasze opinie
mam pytanie mój golfik cholernie długo się rozgrzewa szczególnie między 80-90 stopni do tego kopci troche na biało ja bym obstawiał termostat albo czujnik temperatury co wy na to
-

Redrick - Czytacz
Redrick napisał(a):szczególnie między 80-90 stopni
trochę nie rozumiem przecież 80 stopni to już jest rozgrzany. u mnie po zmianie termostatu ma teraz max 85 stopni przedtem miał 65 sopni.
czy znika ci olej???? może to powód kopcenia
-

arek ryba - Members
czesc. jak puszzca dyma bialego to plyn chlodzacy dostaje sie do komory spalania, zobacz na plyn czy nie ubywa moim zdaniem uszczelka pod glowica do wymiany
- kurczak_8888
- Berbeć
kurczak_8888, ma racje to moze byc wina uszczelki ze kopci... albo olej albo plyn od ukaldu chlodzenia albo to i to... wiec czeka Cie palnowanie glowicy i wymiana uszczelki nie chce CIe dolowac ale to eni sa tanie zabieg
z 400zl musisz liczyc a co do nagrzewania to u mnie na trasie nawet nie chce przekroczyc 70 stopni a w miesciue twardo 90
z 400zl musisz liczyc a co do nagrzewania to u mnie na trasie nawet nie chce przekroczyc 70 stopni a w miesciue twardo 90
-

Imper - Members
jeny wy zaraz byscie cały sliniki nowy zapodali
wiec tak jak ktos wyzej napisał temperatura 80 90 stopni sie uzyskuje na trasie przy zamknietym ogrzewaniu lub w jezdzie miejskiej bez korków.
jakbys miał rozwalony termostat to bys miała temperature na poziomie 70 stopni
a jakbys miał rozwalony czujnik to by ci falował na obrotach
wiec tak jak ktos wyzej napisał temperatura 80 90 stopni sie uzyskuje na trasie przy zamknietym ogrzewaniu lub w jezdzie miejskiej bez korków.
jakbys miał rozwalony termostat to bys miała temperature na poziomie 70 stopni
a jakbys miał rozwalony czujnik to by ci falował na obrotach
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
• Strona 1 z 1