Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Uszczelniacz
Witam,chciałem zapytać o pewien produkt tzw ceramizer do uszczelniania silników a tak dokładniej czy te plotki że po tym silnik przestaje chlać olej są prawdziwe,czy są jakieś wady tego produktu,ile on może kosztować,może ktoś coś słyszał na temat tego produktu
-

kermid - Badacz tematu
http://www.ceramizer.pl/?gclid=CK_l0_PX ... Qgodlx1X6Q
tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania.
A ja osobiście jak najbardziej polecam ceramizowanie
[ Dodano: 2009-03-23, 19:41 ]
Ale wątpie żeby to coś pomogło na zżeranie oleju
tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania.
A ja osobiście jak najbardziej polecam ceramizowanie
[ Dodano: 2009-03-23, 19:41 ]
Ale wątpie żeby to coś pomogło na zżeranie oleju
-

Stefański - Czytacz
moim zdaniem rozzczelni się silnik...niby w opisie jest że to nie jest motodoktor ale ja różnicy nie widzę a taki specyfik to się leje do silnika jak smochód chcesz sprzedać a nie nim jeździć...a jak Ci bierze olej to zmień uszczelniacze zaworów bo to najczęstsza przyczyna znikania oleju - poczytaj o ceramizerach - pisze, że nie zlikwiduje zużycia oleju jeśli masz wyjechane uszczelniacze zaworów a tak prawdopodobnie jest. I co, zapaskudzisz silnik tym dziadostwem a olej i tak będzie brał
pozwól że zacytuję jednego z forumowiczów - nie moja piaskownica i nie moje zabawki. Rób co chcesz
pozwól że zacytuję jednego z forumowiczów - nie moja piaskownica i nie moje zabawki. Rób co chcesz

-

mani51 - Members
• Strona 1 z 1