Moderator: Moderator
za to minuss wielki poza tym a nie jestem zadnym mechanikiem a swoj samochod mam od 7 miesiecy wiec moje doswiadczenie w mechanice jest dosc znikome co za tym idzie skoro jestem nie pewny to pisze MOZE lub inne synonimy tego wyrazu! szkoda ze pierwszy nie zajales glosu w tej sprawie skoro taki madry jestes... 
tylko miej na uwadzeTongpo, ze tutaj piszemy do siebie a nie rozmawiamy w realu wiec moge tylko po tym jak pisesz wyciagnac wnioski jakie masz intencje nie widze twoich gestow czy ruchow wiec moge potraktowac to jako czysta ironie ze strony Twojej osoby... tez jestem zdania ze zarty musza byc ale mowie roznie mozna odebrac to co sie piszesz bo ciezej jest oddac uczucia samymi slowami
Pozdro dla wystzkich i oby takich nieporozumien jak najmniej
a tak na marginesie jestem ostrozny piszac posty w ten sposob zeby potem nikt mi nie mogl zarzucic ze tylko spamuje i pisze zeby pisac ja staram sie tylko pomoc tak jak potrafie sugerujac jakies tam swoje przypuszcznia innym 
a porównanie do krasnoludków było dobre..przyznasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości