Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
uszczelka pod głowica
panowie jaki jest koszty wymiany uszczelki pod głowica ? z uszczelka i robocizna tak mniej wiecej w golfie 1.4 abd
- miszczu
- Berbeć
to zalezy co chcesz robic i jak. sama robocizna czyli zdięcie i założenie głowicy 250 - 350zł - zalezy od warsztatu. do tego koszt planowania głowicy to jakieś 30 - 40zł zalezy ile ja lizną . no i czy chcesz mieć wymienione uszczelniacze zaworowe i przetarte zawory... taki zestaw to jakieś 250 - 300zł bynajm,nniej u mnie w sz-nie
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
ja robilem u siebie uszczelke pod glowica w grudniu, zmiescilem sie w 400zl
razem z wymienionymi uszczelniaczami, ale to po znajomosci bylo robione wiec moze dlatego tak tanio
razem z wymienionymi uszczelniaczami, ale to po znajomosci bylo robione wiec moze dlatego tak tanioPapier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
miszczu, pozycz klucz dynamo i zrob to sam... uszczelka kosztuje jakies 80-100zl glowice Ci splnuje ktos za niecale 60zl (zalezy ile trzeb bedzie sciagnac) a co do wartsci z jakimi sie dokreca to to wszystko opisane jest w ksiazkach... ja bym nie dal mechanikowi 250-300zl za dokrecenie paru srubek 

-

Imper - Members
• Strona 1 z 1