Witam Ostatnio wpadło mi troche gotówki i mam zamiar zrobic uszczelke + sprzegło. dodam tylko ze uszczelke wymieniam z powodu ciekniecia oleju. jaki mniej wiecej bedzie koszt takiej remontu?? tak zebym nie przepłacił he z góry dzieki
[ Dodano: 2012-04-04, 11:01 ]
a co do srzęgła to mam kupic kompletny zestaw czy tylko tarcze i docisk bo sprzegło wysoko mi bierze
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
uszczelka pod głowica+sprzegło
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
zależy co rozumiesz jako kompletne sprzęgło
tarcza, docisk i łożysko i po problemie. poszukaj jak wyglądają ceny LUKa i shasa. ja za LUKa z wymianą plus dekiel skrzyni dałem 700 z tego co pamiętam, robione na początku tego roku.
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
jak sobie chcesz ale łożysko oporowa warto wymienić razem z tarczą i dociskiem bo jednak te części współpracują, wymienisz tarcze i docisk, łożysko swoje już wylatało i padnie prędzej od reszty, nie dość że będziesz musiał jeszcze raz zrzucać skrzynie to jak łożysko się rozklekota to może się to odbić na reszcie. ja mam teraz podobną sprawę bo mechanik mi mówił żebym się zaczął rozglądać za nowymi klockami, tarcze niby są jeszcze są ale trzeba by je dać do stoczenia i wolę jednak założyć nowy komplet tarcze+klocki i mieć spokój.
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1