Moderator: Moderator

z 90 km masz 160 nice a ile momentu ale moze miec 120 wj satysfakcja zrobilem sam i działa . pamietaj o IC duuuzym aby bylo zimno
 z 90 km masz 160 nice a ile momentu ale moze miec 120 wj satysfakcja zrobilem sam i działa . pamietaj o IC duuuzym aby bylo zimno  nic nie potopi tlokow duze ic i nie bd zdychac po kaceniu aha no fakt , a cisnienie sa zawory westgatte co ustalaja cisnienie sa reduktory otwierania roznych zaworow kolego nie zawalisz na maxa mu 1,2 bara ale lajcik 0,6 i masz nie wiem z 75 km 120+ dla mnie nice + dzwiek i prestige :0 jbc pw pomoge
 nic nie potopi tlokow duze ic i nie bd zdychac po kaceniu aha no fakt , a cisnienie sa zawory westgatte co ustalaja cisnienie sa reduktory otwierania roznych zaworow kolego nie zawalisz na maxa mu 1,2 bara ale lajcik 0,6 i masz nie wiem z 75 km 120+ dla mnie nice + dzwiek i prestige :0 jbc pw pomoge  . btw najlepiej swap na zajechanego vr i co dalej
 . btw najlepiej swap na zajechanego vr i co dalej  jakie koszta ... tu tlumiki proste uszczelnic koszta zaworow zegarow + turbo kompressor
 jakie koszta ... tu tlumiki proste uszczelnic koszta zaworow zegarow + turbo kompressor  a wem ze vra nie wsadzi do 1,6 tam trzeba chamulce wszystko
 a wem ze vra nie wsadzi do 1,6 tam trzeba chamulce wszystko  moze jestem tempy ale co robie to działa jak kto woli kolego jak co pisz
 moze jestem tempy ale co robie to działa jak kto woli kolego jak co piszPtasiorSki napisał(a):co robie to działa

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości