Calkiem niedawno mialem podobny problem ,ale wymienilem:
- swiece
- kable wysokiego napiecia 5 sztuk
- cewke zaplonowa
- podstawe od magistrali wtryskowej
- kopulke
- palec zaplonowy
- filtr powietrza
- czujnik temperatury cieczy
- przednia poduszka od silnika
no narazie by bylo tyle i zeby bylo dowcipniej wszystkie czesci kupowalem w orginalnym sklepie vw z racji tej ze mieszkam w niemczech niemam za duzego wyboru bo ceny w inych sklepach sa prawie takie same jak w orginalnym vw.za przeproszeniem szlak mnie trafia juz z tym autem .Cena tylko kabli wysokiego napiecia to
100€ takrze dosyc mam juz wsadzania i prosze was o pomoc z gury dzieki .
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mialem 2 dni temu to samo....powaga.
wymieniłem poduche pod silnikiem na belce z przodu....mechanik mi wymienił.
jak mi zaczeło buda telepac,najgorzej przy ruszaniu.podjechalem do kolegi mechanika,cos tam przy tej poduscce poustawiał - odrecił ja z 2 razy i skrecil...i od tamtej pory miod malina
moze masz podobnie??
wymieniłem poduche pod silnikiem na belce z przodu....mechanik mi wymienił.
jak mi zaczeło buda telepac,najgorzej przy ruszaniu.podjechalem do kolegi mechanika,cos tam przy tej poduscce poustawiał - odrecił ja z 2 razy i skrecil...i od tamtej pory miod malina
moze masz podobnie??
- qbic1983
- Czytacz
moj mechanior wykrecił gorną srube (nie do konca) po obracał poduchą ,kazał sie przejechac ,ruszyc z 5 razy,potem skrecił na maxa. bylo lepiej....ale mówił ze to nie to ,zrobil tak z 3 razy i teraz jezdze bez zadnych szarpan i drgan.....
spróbuj
moze akurat to jest to....
spróbuj
moze akurat to jest to....
- qbic1983
- Czytacz
• Strona 1 z 1