Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
takie cos
to jest moja nowa zabawka 3l 280km kupilem ten silnik i mi go zamontowali tam gdzie kupilem silnik z zalorzeniem kosztowal 1500euro do tego koszty wydechu troche drogo ale marzylem zawsze o takim czyms teraz pytanie czy wytzyma to buda od 1,8gt i reszta mechaniki znaczy sie zostal wydech caly przerobiony czy wie co tzeba jeszcze wymienic zeby to dobrze sie sprawowalo? za info z gory thx
- mietek
- Badacz tematu
a to chyba nic innaego jak silnik od vr6 (pewnie ten 2,9litra) z mala turbosprezarka
hehe jestem ciekawy czy skrzynia biegow jest wystarczajaco dluga na taki silnik... pewnie tkaie cacko jest ciezsze od silnika 1,8 wiec zawieszenie moze dostawac w dupke... pozdro 
hehe jestem ciekawy czy skrzynia biegow jest wystarczajaco dluga na taki silnik... pewnie tkaie cacko jest ciezsze od silnika 1,8 wiec zawieszenie moze dostawac w dupke... pozdro 
-

Imper - Members
no zapomnialem dodac skrzynia i silnik to byl komplet do tego wydech caly to zostalo wymienione reszta nie bo i sie kaska skonczyla i niemam zielonego pojecia co a ten co to sprzedal to najchetniej by mi wcisnol nawet i antene od radia bo by powiedzial ze stara sie polamie dlatego wole sie zapytac was co trzeba wymienic a co nie bo niewiedza kosztuje drogo
- mietek
- Badacz tematu
Ladne cacko
buda powinna wytrzymac zawieszenia sobie wymienisz skoro takie silniki montuja w golfach co ma nie wytrzymac,zreszta nie gniec go na poczatku za mocno wyczuj troche co i jak bedziesz wiedzial gdzie jest problem.pozdrawiam
buda powinna wytrzymac zawieszenia sobie wymienisz skoro takie silniki montuja w golfach co ma nie wytrzymac,zreszta nie gniec go na poczatku za mocno wyczuj troche co i jak bedziesz wiedzial gdzie jest problem.pozdrawiamNa koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
hehe takich silnikow nie montuja w golfach
jego moc jest o 100 KM wieksza od serii vr6 wiec to juz nie ten sam produkt hehehe warto sie upewnic jak on to robi niz zeby podczas depniecia posypal mu sie samochod czego oczywiscie nie zycze
jego moc jest o 100 KM wieksza od serii vr6 wiec to juz nie ten sam produkt hehehe warto sie upewnic jak on to robi niz zeby podczas depniecia posypal mu sie samochod czego oczywiscie nie zycze-

Imper - Members
Witam no to niezle tego nie wiedzialem myslalem ze to tamten silniczek ale w sumie koledze i tak chodzi o pokazanie nam co sobie zamontowal a to czy buda wytrzyma to juz sam sprawdzi.pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
• Strona 1 z 1