Swieci sie kontrolka oleju na mrozie.

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez łukasz1983 » 26 sty 2014, o 19:13

robak664, Wystarczy zwykły blaszak,bez problemu ją wykręcisz.
Avatar użytkownika
łukasz1983
Members
 
Posty: 2079
Dołączył(a): 2 wrz 2012, o 16:40
Lokalizacja: RKR
Rocznik: 1993
Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

 

Postprzez robak664 » 26 sty 2014, o 22:15

tak ale trzeba i to miec..
My car, my passion, my lifestyle.
Avatar użytkownika
robak664
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 17:52
Lokalizacja: Tychy

Postprzez pawlacz » 27 sty 2014, o 15:52

Mi tez na zimnym klepie i tez od oleju jezeli cie to pocieszy ;p
pawlacz
Czytacz
 
Posty: 133
Dołączył(a): 26 maja 2013, o 12:21
Lokalizacja: Gdynia

Postprzez robak664 » 28 sty 2014, o 00:46

Wykręcona odma wyczyszczona, założona. Ale wcale nie było tak łatwo, i wgl nie jest potrzebny żaden kanał od góry można zrobić wszystko jak sie dobrze zanurkuje :)

Ale panowie założyłem to odpaliłem pojechałem do domu auto postało tak z 30 minut, odpalam a ona gaśnie, i tak chyba z 4 razy.

Po tym jak juz odpale i spróbuje od razu to pali ale jak postoi chwile to juz nie chce.

Od czego to moze być ?
Ostatnio edytowano 29 sty 2014, o 16:39 przez robak664, łącznie edytowano 1 raz
My car, my passion, my lifestyle.
Avatar użytkownika
robak664
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 17:52
Lokalizacja: Tychy

Postprzez Gesiu_15 » 28 sty 2014, o 01:15

wydaje mi się że może być problem z pompą paliwa . Trzeba było sprawdzić jakie ciśnienie daje :-)
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3757
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez robak664 » 28 sty 2014, o 20:48

A więc dziś rano idąc do auta już się modliłem, żeby odpalił normalnie.
Wsiadal odpala i miłe zaskoczenie bo gofer normalnie odpalił :)
My car, my passion, my lifestyle.
Avatar użytkownika
robak664
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 17:52
Lokalizacja: Tychy

Postprzez rysiektr » 29 sty 2014, o 16:36

robak664 napisał(a):odpalam a ona gaśnie, i tak chyba z 4 razy.

immo może być, chyba, że nie masz to wtedy trzeba szukać w innym miejscu
Ostatnio edytowano 29 sty 2014, o 16:39 przez rysiektr, łącznie edytowano 1 raz
rysiektr
Czytacz
 
Posty: 83
Dołączył(a): 2 lip 2009, o 19:24
Lokalizacja: Wawa/Minczewo
Rocznik: 1994
Silnik: ADY
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez robak664 » 29 sty 2014, o 20:40

Niema, narazie jest okej :)
My car, my passion, my lifestyle.
Avatar użytkownika
robak664
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 17:52
Lokalizacja: Tychy

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Silniki benzynowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości