świecenie kabli

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

świecenie kabli

Postprzez tomaszek123456 » 23 sty 2012, o 16:18

Witam przepraszam za tamten temat już nie aktualne. Ale mam inny problem wymieniłem kable zapłonowe i kopułkę i palec a kable dalej świecą. Co to morze byc.
Ostatnio edytowano 24 sty 2012, o 18:45 przez tomaszek123456, łącznie edytowano 2 razy
tomaszek123456
Berbeć
 
Posty: 2
Dołączył(a): 23 sty 2012, o 16:05
Lokalizacja: Milicz

świecenie kabli

 

Postprzez Marus1233 » 23 sty 2012, o 17:51

Kolego, 3 kwestie. Po pierwsze pisząc w ten sposób okazujesz członkom tego forum 0 szacunku. Popraw temat, bo nic nie można z niego zrozumieć, a walenie ortów w tytule to już gruba przesada. :evil: Po drugie SZUKAJKA!!!!!!!!!!!!!! Po trzecie: NAJPIERW standardowa procedura - czyli otworzyć maskę, sprawdzić wizualnie co się da, czy gdzieś wtyczki nie są odłączone, no i łańcuszek zdarzeń czyli kable, świece, kopułka, palec, czujnik temp. cieczy, określę to 2 słowami - SKRAJNE LENISTWO!!!!. Tyle w temacie.
Ps. Popraw swój własny profil, bo tam też masz błędy. :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Marus1233
Czytacz
 
Posty: 64
Dołączył(a): 1 kwi 2011, o 10:39
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Postprzez marcinkoz2910 » 23 sty 2012, o 20:43

podpinałeś auto pod komputer?? są jakieś błędy ? bo skąd mamy wiedzieć czy nie jest jakiś czujnik walnięty :cwaniak:


a poza tym masz dość paliwa w baku czy jeździsz na rezerwie ciągle za mało szczegółów nam napisałeś
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez trollu » 24 sty 2012, o 01:44

tomaszek123456 napisał(a):jak by brakowało mu paliwa.

zapchany filtr paliwa?
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez nolan22 » 25 sty 2012, o 01:56

moze byc cewka zaplonowa walnieta
MOJE MK3
http://www.golf3.pl/topics2/vw-golf-mk3 ... t59130.htm
SPRZEDAM GOLFA GTI NA CZESCI CO POTRZEBA TO PISAC PW ALBO GG 21284534
Avatar użytkownika
nolan22
Ekspert
 
Posty: 1250
Dołączył(a): 4 sty 2011, o 13:19
Lokalizacja: wlkp/Śmigiel

Postprzez trollu » 25 sty 2012, o 02:29

jakiej firmy kable? mają blachy na końcach?
tanie kable są o kant d*** roztrzaś...
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez nolan22 » 25 sty 2012, o 02:35

najlepiej jak są ori ale nie kazdy ma ori kable
MOJE MK3
http://www.golf3.pl/topics2/vw-golf-mk3 ... t59130.htm
SPRZEDAM GOLFA GTI NA CZESCI CO POTRZEBA TO PISAC PW ALBO GG 21284534
Avatar użytkownika
nolan22
Ekspert
 
Posty: 1250
Dołączył(a): 4 sty 2011, o 13:19
Lokalizacja: wlkp/Śmigiel

Postprzez trollu » 25 sty 2012, o 02:39

tylko beru albo bremi
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez nolan22 » 25 sty 2012, o 02:42

beru bardzo dobra firma
MOJE MK3
http://www.golf3.pl/topics2/vw-golf-mk3 ... t59130.htm
SPRZEDAM GOLFA GTI NA CZESCI CO POTRZEBA TO PISAC PW ALBO GG 21284534
Avatar użytkownika
nolan22
Ekspert
 
Posty: 1250
Dołączył(a): 4 sty 2011, o 13:19
Lokalizacja: wlkp/Śmigiel


- - -



Powrót do Silniki benzynowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 10 gości