Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
świece do golfa 3
Jakie są najlepsze świece do golfa 3 1.4 rocznik 96.chodzi mi również o firmę.Pytałem o iskre ale nigdzie nie można ich dostać.Pozdrawiam
- adam28
- Czytacz
w inter cars maja iskry. w twoim miescie na pewno jest filia tej firmy. zreszta mozesz to sprawdzic w katalogu na stronie www.intercars.com.pl
-

buli84gt - Czytacz
A innej firmy np. vline by ci nie odpowiadaly.ja takie załozyle do siebie ro temu (a tez mam silnik 1,4) i zadnych problemów nie mam. co prawda komplet swiec tej firmy do najtanszych nie nalezy ale cóż - coś za coś. 

żadna renia nie dogoni Volkswagena

- dominikdom1
- Berbeć
Re: świece do golfa 3
Do silnika 1.4 dobre są świece NGK BUR6ET Vline odstęp elektrod 0.8mmadam28 napisał(a):Jakie są najlepsze świece do golfa 3 1.4 rocznik 96.chodzi mi również o firmę.Pytałem o iskre ale nigdzie nie można ich dostać.Pozdrawiam
- pozytyw242
- Berbeć
ja terz słyszałem o ngk ale taki jeden mechanik powiedział ze iskra jest najlepsza ale to chodziło o gaz lpg
a jesli chodzi o benzyne jesli kupisz jakies sredniej klasy to bedziesz smgał i smigał ale pod warunkiem ze zmienisz równierz przewody
pamietaj zeby był efekt to swiece i kable razem wymien
jak wydasz ze 150 a 200 na to to bedziesz miał super sprzet
a jesli chodzi o benzyne jesli kupisz jakies sredniej klasy to bedziesz smgał i smigał ale pod warunkiem ze zmienisz równierz przewody
pamietaj zeby był efekt to swiece i kable razem wymien
jak wydasz ze 150 a 200 na to to bedziesz miał super sprzet
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
• Strona 1 z 1