Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Świece do 1.6 ABU
Witam:) Nosze się z zamiarem wymiany świec i tutaj mam do was pytanie jakie świece polecacie do tego typu silnika?
- urbi05
- Czytacz
Re: Świece do 1.6 ABU
urbi05 napisał(a):Witam:) Nosze się z zamiarem wymiany świec i tutaj mam do was pytanie jakie świece polecacie do tego typu silnika?
NGK
Tanie dobre swiece
reszte powie Ci katalog-

K@mil - POMOCNIK

a co powiecie na to http://moto.allegro.pl/beru-titan-swiec ... 92037.html ?
- urbi05
- Czytacz
Mam teraz dylemat pomiędzy dwoma świecami: NGK BUR6ET (3 elektrodowa) a BERU Ultra X Titan UXT2 ( 4 elektrodowa). Aktualnie mam wkręcone BOSCHA 3 elektrodowe (dokładnie nie pamięta jakie) ale ich żywot dobiega końca
Ja myślicie czy ta dodatkowa elektroda w BERU pomoże w lepszym spalaniu mieszanki?
Ja myślicie czy ta dodatkowa elektroda w BERU pomoże w lepszym spalaniu mieszanki?- urbi05
- Czytacz
urbi05 napisał(a):Mam teraz dylemat pomiędzy dwoma świecami: NGK BUR6ET (3 elektrodowa) a BERU Ultra X Titan UXT2 ( 4 elektrodowa). Aktualnie mam wkręcone BOSCHA 3 elektrodowe (dokładnie nie pamięta jakie) ale ich żywot dobiega końcaJa myślicie czy ta dodatkowa elektroda w BERU pomoże w lepszym spalaniu mieszanki?
Nic nie pomoze.
Bierz NGK i tak trzeba je wymienić za nastepne ok 15tys
-

K@mil - POMOCNIK

do tego silnika polecam Ci np. takie
NGK BUR6ET, przez te kilkanaście tys. km silnik będzie Ci chodził sprawnie i bezproblemowo
NGK BUR6ET, przez te kilkanaście tys. km silnik będzie Ci chodził sprawnie i bezproblemowo
- Alex
- Czytacz
• Strona 1 z 1