Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
sprzeglo w 1,4 ABD
sprzeglo lapie na samej gorze ale jezdzic sie jeszcze da bynajmniej przy normalnych obrotach bez gwaltownego przyspieszania bo wtedy to juz zaczyna sie slizgac obroty ida w gore a predkosci nie nabiera moje pytanie brzmi czy mozna podkrecic troche sprzeglo dodam ze to silnik 1,4 ABD bo jak narazie nie ma funduszu na nowe a nie chce sie bawic w wymiane na uzywane
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
Jak masz linkę z samoregulacją nie , chyba że się ona wyciągneła. Być może zwykła linka by na razie docelowo pomoże . Sprawdź najpierw to , ale to 90% wina sprzęgła 

-

pietrasiak2 - Members
sprzegło i docisk wymieniaj za jednym zamachem
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
to wszystko kupuje się w jednym komplecie. Tarcza, docisk i łożysko oporowe są w komplecie. Jeżeli masz bloczek do dźwignięcia silnika to szybciej i wygodniej będzie wyciągnąć cały silnik w górę, wtedy możesz cały silnik przejrzeć dookoła a przy tym wymienić sprzęgło bez leżenia pod autem. Ja tak robiłem i dla mnie było wygodniej, foto w mojej galerii w podpisie.k-m-r1 napisał(a):sprzegło i docisk wymieniaj za jednym zamachem
-

prezesik - Members
a po czym poznac czy jest samoregulator czy mozna podciagnac .... przeciez napisalem ze to tylko do uzbierania pieniedzy na nowe chce podciagnac bo autem na codzien do pracy dojezdzamPaweu_mk3 napisał(a):linka z owianym sławą samoregulatorem czy z manualną regulacją?
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła