powiem ze w silniku opla 2,0 takie wałki to mega kop mocy dla auta nie wierzyłem ale tez auta nie mialem kiedy oglądnąć od strony mechanicznej jak to zainstalowano
)Moderator: Moderator
powiem ze w silniku opla 2,0 takie wałki to mega kop mocy dla auta nie wierzyłem ale tez auta nie mialem kiedy oglądnąć od strony mechanicznej jak to zainstalowano
)
Druga sprawa właśnie zapomniałem duzo ludzi pisze wałek od 2E
wstawiam jest P&P ? taki walek zaraz mogę miec aż taka straszna róznica ;>? miałeś widziałeś ? a od g60 tez jest to samo czy g60 to nie 16v?
teraz na gazie jak mam wolne obroty czuje ze lekko faluje silnik ale zaplonem przyspieszylem i jest ok
czy dało mocy hmm nie wiem nie widze zbytnio kondycje silnika mam bardzo doba 2 miesiace sam zmienialem silnik dorwalem mega sztuke panerwki itp no malina zdziwiony jestem ze taki silnik dorwalem

tak samo podobno kompresor nie bedzie dzialal bez kucia silnika w 1,8 wstawilem i działalo
)) bez kabinacji
ok odbiglem od tematu ok kolego przekonales walek bedzie wstawiany hmmm ciekawe do jednopunktu gdzies jakos mozna dostac większą przepustnicę 
pomalowac pospawac mechanika wszystko od podstaw ale juz całe wiązki to odpada zeby to było P&P albo obok auto i przekładam ... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości