ps. jeśli masz biały mazak dopisz sobie 5 na gałce, może pomóc
 !
!

Moderator: Moderator
 tak ja pisalem w miescie nie robie km tylko glownie dojazd do pracy przez malo uczeszczane drogi wiec trzymam predkosc podana wyzej co do temp to 70-80 *C i tak trzyma caly czas po rozgrzaniu cieple powietrze wtedy az parzy z nawiewow ...
 tak ja pisalem w miescie nie robie km tylko glownie dojazd do pracy przez malo uczeszczane drogi wiec trzymam predkosc podana wyzej co do temp to 70-80 *C i tak trzyma caly czas po rozgrzaniu cieple powietrze wtedy az parzy z nawiewow ...
 ?
?
 ale bylo to kilka lat temu
 ale bylo to kilka lat temu

,co ja juz nie wymieniłem w zeby mniej palił
 ,co ja juz nie wymieniłem w zeby mniej palił   mój w lecie benzynki brał 8,5 w mieście,w zimie 10 l do 11 nawet.Załozyłem gaz i mam spokój ,trasa Zielona Góra - Karpacz spalił mi 7 litrów gazu ,taniej juz sie chyba nie da niczym pojechać ,no chyba ze rowerem
  mój w lecie benzynki brał 8,5 w mieście,w zimie 10 l do 11 nawet.Załozyłem gaz i mam spokój ,trasa Zielona Góra - Karpacz spalił mi 7 litrów gazu ,taniej juz sie chyba nie da niczym pojechać ,no chyba ze rowerem  

Peter1717 napisał(a):Ogolnie to 1.4 ABD 65 kucy z 95 roku

krisss.79 napisał(a):No niestety te autka tyle pala

krisss.79 napisał(a):trasa Zielona Góra - Karpacz spalił mi 7 litrów gazu

Paweu_mk3 napisał(a):Napisz proszę jakiej formy instalacja gazowa? Bom ciekaw.

? bo ja nie mam kata tylko strumienice nie mam jak zajrzec pod auto by stwierdzic czy mam ja przed katem jesli jej nie mam to tu tkwi ten moj problem z tym spalaniem
? bo ja nie mam kata tylko strumienice nie mam jak zajrzec pod auto by stwierdzic czy mam ja przed katem jesli jej nie mam to tu tkwi ten moj problem z tym spalaniem  ?
?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości