??????? co o Tym myslicie? PozdrawiamModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Silnik nie pali !! Pomocy !!
Witam mam mały problem, To zaczeło sie jakoś ostatnio...wychodze z bloku zapalam samochód na dotyk... podjeżdam do kolegi pod drugi blok powiedzmy z 500m wracam do samochodu za 10min i samochód wogóle nie chce zpalic...wszystko kreci jest benzyna a nie chce odpalic...wróciłem do domu wziałem kolege podjechałem samochodem jego. Wsiadam i samochód odalil na dotyk. Póxniej była druga taka sytuacja ze podjechałem z 1,5km i zgasiłem raptem na 10min i wogole nie chce zapalic po ryszałem kable przy swiecach i koło kompułki i jakoś odpalił z tym ze nie tak dobrze jak zawsze ale załapał. Co to moze być
??????? co o Tym myslicie? Pozdrawiam
??????? co o Tym myslicie? Pozdrawiam-

Gumis1988 - Czytacz
czujnik halla aparatu zapłonowego.lub cewka zapłonowa lub czujnik połozenia wału w bloku.stawiam bardziej na czujnik w aparacie zapłonowym halla
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
okazało sie ze pod odkreceniu świet sa one czarne jak pupa nietoperza;) wymieniłem narazie i pali bez zarzutów ale przed wymiana nie chciał odpalić wogóle i z po pychu zapalił.
Mój Golfik --------->>>> http://www.golf3.pl/topics2/moj-pink-fl ... pink+floyd
-

Gumis1988 - Czytacz
• Strona 1 z 1