Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Silnik golf cl
mam takie zapytanie na niskich orotach po uruchomieniu auta slychac klekot jak w dieslu a autko jest w benzynie po jakims czasie jak pojerzdze troche silnik chodzi normalnie jak wyjde z samochodu nic takiego nie słychac, mechanik powiedzial ze ewentualnie mozna wymienic zawory tylko to koszty zendu ponad 1000zl i nie chce zaplacic za to jak to nic nie zmieni, czy ktos mial taki problem i czy wymiana zaworów cos dala?
- Clarq
- Berbeć
Ja mam identycznie i podobno jest to spowodowane luzem popychaczy zaworów ale czy to jest dobra diagnoza to niewiem
[ Dodano: 2008-05-01, 13:05 ]
Ewentualnie sprawdz czy nie masz przesunietego paska o jeden ząbek chociaż to mało prawdopodobne ale od tego tez może silnik tak "klekotac" przynajmniej tak mi ktos gadał
[ Dodano: 2008-05-01, 13:05 ]
Ewentualnie sprawdz czy nie masz przesunietego paska o jeden ząbek chociaż to mało prawdopodobne ale od tego tez może silnik tak "klekotac" przynajmniej tak mi ktos gadał

-

robert1701 - Berbeć
Ja mam tez tak samo, jak silnik sie dogrzeje to klekotanie znika 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1