Sprawdz jaką masz wtyczkę w twoim krokowym i bedziesz wiedział ile pinów o ile chcesz wymieniac;) tez mam 1.8 ale 90km i mam krokowy na 4 piny. Wydaje mi sie ze twoj bedzie mial tak samo ale niech sie wypowie ktos kto wie na 100% zeby nie wprowadzac cię w błąd
Ja wiem, ze mam 6 ale sie pytam ile powinno być , poniewaz nie wiem czy czasem ktos nie robil w moim golfie swap'a z diesla na benzyne i czy jest to mozliwe.
no mam bo obroty falowały albo czasem wg nie trzymał obrotów, i kupiłem zamienik Getze i prawei to samo, i nieiwem czy cos nie tak z tym ze był Swap i cos sie nie zgrywa czy po prostu zamiennik uszkodzony..
*słowa!!
Ostatnio edytowano 24 lut 2013, o 23:31 przez lukasz16100, łącznie edytowano 1 raz
Powinieneś mieć krokowca na 4 pinach tak jak w ABS-ie.Stąd może 6 pinowy źle działać może zrób foto zespołu przepustnicy.Z tego co pamiętam to raczej trudny jest taki swap.Ja bym się zwrócił z pytaniem do forumowych elektryków Zico63, lub Pablomed-a.Oni takie rzeczy mają obcykane.Moim zdaniem to sama wymiana krokowca to nie wszystko należało by sprawdzić TPS , czujnik cieczy i szczelinę między palcem krokowca a dźwignią i oczywiście potraktować kompem.