Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jak dla mnie porazka tego typu srodki bylo wiele postow na forum o tym. ludzie dolewali tego i byly jeszcze wieksze problemy spalanie wzrastalo, silnik nie rowno pracowal, problemy z odpalaniem, ktos kiedys sie skarzyl ze doszlo do przezarcia ukladu paliwowego jak zostalo to zalane i autem nikt nie jezdzil przez 2 tygodnie. wiec jak narazie same zle opinie ja bym nie polecal 
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
dajcie spokój z ulepszaczami... lej bene na sprawdzonych stacjach, używaj lepszych olejów itd.
Jedyne co mi kiedyś pomogło to proszek do uszczelnienia chłodnicy w FSO 1500 - jakoś EAGLE się nazywał i było napisane made in usa (o ile dobrze pamiętam, bo to dość dawno było)
Jedyne co mi kiedyś pomogło to proszek do uszczelnienia chłodnicy w FSO 1500 - jakoś EAGLE się nazywał i było napisane made in usa (o ile dobrze pamiętam, bo to dość dawno było)
3,5 roku, 60 000 km... nadszedł czas rozstania
był VW GOLF III GT 1.8
jest OPEL VECTRA B KOMBI 1.8
był VW GOLF III GT 1.8
jest OPEL VECTRA B KOMBI 1.8
-

Hemi - Czytacz
Hmmm mi gofer żarł "troszke" oleju
:/ "troszke" to malo powiedziane. Dolalem tego czegos STP czy jakos to sie nazywa do oleju i moze sa minusy tego bo auto na poczatku mi bardziej kopci ale juz nie zabiera mi tyle oleju i nie wycieka z silnika z pod uszczelek
Ja jestem tego zdania ze jak ma cos zaszkodzić silnikowi to zaszkodzi wczesniej czy pozniej .. auto stare wiec nie ma sie co cudów spodziewac. Do nowego auta bym tego nie wlewał, a do starego ... a co mi tam 
:/ "troszke" to malo powiedziane. Dolalem tego czegos STP czy jakos to sie nazywa do oleju i moze sa minusy tego bo auto na poczatku mi bardziej kopci ale juz nie zabiera mi tyle oleju i nie wycieka z silnika z pod uszczelek
Ja jestem tego zdania ze jak ma cos zaszkodzić silnikowi to zaszkodzi wczesniej czy pozniej .. auto stare wiec nie ma sie co cudów spodziewac. Do nowego auta bym tego nie wlewał, a do starego ... a co mi tam 
Zapraszam do komentowania i oglądania
http://www.golf3.pl/topics2/germanik-mk ... vt6067.htm

Y@RO - Czytacz
• Strona 1 z 1