witam mam VW Golfa 1.8 ABS. Autko kupiłem niedawno i po pewnym czasie zaczął mi ubywać płyn chłodniczy ale nie ma żadnych wycieków. Jestem pewien, że to uszczelka. Moje pytanie to czy warto kupić uszczelkę pod głowice ale metalową i czy coś to daje?? czy kupić oryginał REINZ?
Co o tym myślicie?? dodaje, że silnik będzie zczipowany.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
boże ludzie czytają szukają na allegro i wychodzą takie efekty ze myśli ze kupi czip za XXX zł i mu da 30 koni
W silniku ABS nie jest łatwo podnieść moc tym bardziej jakimś china czipem, Na początku to zrób remont góry dołu nowe elementy albo najlepiej zmień serce na 2.0 i będziesz zadowolony ABS jest mułem do pracy
a nie do tuningu mechanicznego
W silniku ABS nie jest łatwo podnieść moc tym bardziej jakimś china czipem, Na początku to zrób remont góry dołu nowe elementy albo najlepiej zmień serce na 2.0 i będziesz zadowolony ABS jest mułem do pracy
a nie do tuningu mechanicznego-

marker10 - Badacz tematu
dzięki za poradę kupiłem orginał i jestem zadowolony, a kuzyn uparł się i kupił tą metalową i niższą.. na początku fakt miał większe sprężenie ale nie na długo.. mechanik powiedział że to zawory waliły po tłokach i serce się posypało. nie wiem jak to dokładnie było ale on mi tak to opisał
Fuji
- piotrfiut
- Berbeć
• Strona 1 z 1