Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pytanie o przewody zapłonowe
możecie mi podpowiedzieć jakieś konkretne przewody zapłonowe do golfa 3 1,8 90km najlepiej linki do sklepów internetowych. Drugie pytanie chciałbym zregenerować tylne zaciski hamulcowe czy są dostępne na rynku jakieś zestawy naprawcze ?
- bojfrend1
- Czytacz
bojfrend1 napisał(a): jakieś konkretne przewody zapłonowe do golfa
Tylko Beru panie
a regeneracje zacisków sam se zrobisz najlepiej 
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Beru tak wyglądają
i takie se pozamawiaj nie bierz taniochy ,później się odpłaca szukaniem żeby silnik równo chodził np po deszczu , a co do tłoczków w sklepie bez problemu kupisz tylko trzeba wiedzieć jaki masz system hamulców chodzi o np Lucas ,Bosch itp
i takie se pozamawiaj nie bierz taniochy ,później się odpłaca szukaniem żeby silnik równo chodził np po deszczu , a co do tłoczków w sklepie bez problemu kupisz tylko trzeba wiedzieć jaki masz system hamulców chodzi o np Lucas ,Bosch itp
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
MiroGti napisał(a):Beru tak wyglądają [url=http://images67.fotosik.pl/156/af705e8037bef90dm.jpg]Obrazek[/URL]
i średnice tłoczka..
A co do nagabywania na beru to się nie odniosę.
Poza tym zły dział. Przeniosłem.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
bojfrend1, co do tylnych hamulców tarczowych, przeglądnij sobie forum dowiesz się o wadach tych zacisków i że czasem nie da się zregenerować (wyciek przy osi ręcznego) i lepiej kupić z golfa IV komplet,
Jeskli zdecydujesz się na zmianę uszczelek gumowych to sa komplety naprawcze, przestrzegam - nie kupuj najłatwiej dostępnych w sklepach zestawów od firmy Autofren, jakość ich gumy jest badziewna starczają na 2 lata maks szczególnie osłony zewnętrzne tłoczka. Szukaj z ATE na przykład , wszystko sobie wyszukasz na stronie intercarsu i po numerze zamówisz w sklepie lub kupisz przez net..
Jeskli zdecydujesz się na zmianę uszczelek gumowych to sa komplety naprawcze, przestrzegam - nie kupuj najłatwiej dostępnych w sklepach zestawów od firmy Autofren, jakość ich gumy jest badziewna starczają na 2 lata maks szczególnie osłony zewnętrzne tłoczka. Szukaj z ATE na przykład , wszystko sobie wyszukasz na stronie intercarsu i po numerze zamówisz w sklepie lub kupisz przez net..
- pablomed
- Members
przewody zdecdydowanie beru.Polecam tego allegrowicza http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=334850
kupowałem u niego przewody,kopułke i palec ma dobre ceny.jestem zadowolony z tych rzeczy Zadzwoń do niego poleci Ci jakie przewody pasuja do Twojego modelu.
kupowałem u niego przewody,kopułke i palec ma dobre ceny.jestem zadowolony z tych rzeczy Zadzwoń do niego poleci Ci jakie przewody pasuja do Twojego modelu.
- Jacek1916
- Berbeć
• Strona 1 z 1