Witam .
Chciałbym zapytać jakie są zalecane świece do silnika 1.4 ABD i jaki olej polecacie wlać (silnik 230k przebiegu) .Poprzednio lany 15w40 mineralny.
Myślałem nad tymi świecami ; http://allegro.pl/swiece-vw-golf-iii-1- ... 78039.html , są to świece 1 czy 3 elektronowe?
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Matex, od tak dawna jesteś na forum a opcja szukaj dalej nie znana? Temat był wiele razy poruszany.
świece z aukcji są 1 elektrodowe.. więc mogą być. A co do oleju. jak nic się nie dzieje to po co zmieniać? lej dalej ten sam.
świece z aukcji są 1 elektrodowe.. więc mogą być. A co do oleju. jak nic się nie dzieje to po co zmieniać? lej dalej ten sam.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
ja zamierzam kupić świec boscha 4 elektrodowe super 4 około 98 zł
a co do oleju to vw leje castrola oryginalnie a co do pół syntetyka jak wlejesz to możesz mieć kupę bo mineralny jest gęstszy i PONOĆ SIĘ NIE POLECA TAKIEJ ZMIANY ja jeżdżę na castrolu 15w40 i nie zamierzam zmieniać
a co do oleju to vw leje castrola oryginalnie a co do pół syntetyka jak wlejesz to możesz mieć kupę bo mineralny jest gęstszy i PONOĆ SIĘ NIE POLECA TAKIEJ ZMIANY ja jeżdżę na castrolu 15w40 i nie zamierzam zmieniać
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
ja mam mobil 10w40 swiece ngk 3 elektrodowe i smigam i smigam ....
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1