Przy gwałtowniejszym przyśpieszaniu obroty idą w górę jak szalone, natomiast Golfina nie przyśpiesza. Nie ma żadnego szarpania. Trzeba ująć gazu i dodawać go powoli. Co może być tego przyczyną.
1.8 Pb95
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
u mnie objawy byly identyczne, dawalo sie w gaz obroty szly ostro w gore a mocy zadnej trzeba bylo powolutku dawac gazu zeby jechal ale i tak maks dalo sie wycisnac 60 km/h oczywiscie poszlo sprzeglo i 700zl
- malapawel
- Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
700zl za sprzegło to do jakiego auta
? Do mojego 250zł sprzęgło 100zł robota. Sprzęgło najlepiej sprawdzić zaciągając rekaw , wrzucamy 1 bieg dodajemy gazu jak auto poszarpie i podjedzie znacznie do przodu nim padnie to sprzegło do wymiany.
? Do mojego 250zł sprzęgło 100zł robota. Sprzęgło najlepiej sprawdzić zaciągając rekaw , wrzucamy 1 bieg dodajemy gazu jak auto poszarpie i podjedzie znacznie do przodu nim padnie to sprzegło do wymiany.- terms
- Badacz tematu
terms napisał(a):Sprzęgło Sachs, plus robota w warsztacie = 350zł nikt o zdrowych zmysłach nie wybuli 700zł za sprzęgło i robote do Golfa III . Skoro tyle zapłaciłeś to gratuluje
A gdzie napisalem, ze wymienialem sprzeglo ? Skoro za tyle zrobiles, gratuluje. U mnie na wsi biora 300 za wymiane.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members